Møt deltakerne i Launchpad Accelerator høst 2024

Da gründerne til høstens utgave av Launchpad Accelerator møtte opp til vekstprogrammets kickoff, fikk de to spørsmål: 1) Hvorfor har du meldt deg på Launchpad Accelerator? 2) Hva forventer du å sitte igjen med etter deltakelsen i programmet? Se hva de svarte under.

Martin Hansen, EVA Nordic

  1. For veiledning, nettverking og kapitalinnhenting.
  2. Kunnskap, godt nettverk og kapital.

Altin Neziri, EVA Nordic

  1. Samarbeide med kompetente personer som vil hjelpe bedriften med å akselerere!
  2. En klar plan på fremdriften vår fremover.

Altin Neziri (til venstre) og Martin Kristoffer Hansen fra EVA Nordic.

Marius Mathisen, Borg Marketing

  1. For å få hjelp til å se om ideen er levelig, og hvis så er, så åpner dere for et fantastisk nettverk og kompetanse som det er vanskelig å komme i kontakt med på egen hånd. 
  2. Jeg forventer å sitte igjen med ny kunnskap, nye kontakter og en følelse av å være bedre rustet til å få gjennomført prosjektet. 
Marius Mathisen fra Borg Marketing.

Robert Murphree, Landbrukspartner

  1. Programmet ble foreslått til meg av Richard Paulsen i Indre Østfold Etablerertjeneste.
  2. Jeg forventer å få bedre forståelse for stegene på veien til Product Market Solution, tilkobling på kompetanse og nettverk, tilgang til mulige investorer ved skalering. 
Robert Murphree fra Landsbrukspartner.

Elspeth Crawford, ERC Technologies

  1. I signed up to a) Access an experienced mentor. b) Guide ERC Technologies through the most challenging aspects of a start-up’s journey. c) Provide a framework with which to roadmap the next 6 months.
  2. I hope to be left with a) Early customer validation for ERC Technologies’ MVP. b) Establish a customer relationship with our first 2-3 pilot customers through other start-ups at Smart Innovation, particularly the Cluster for Applied AI.
Elspeth Crawford fra ERC Technologies.

Emine Kruezi, Coach AI

  1. Jeg ser Launchpad Accelerator som en mulighet til å akselerere utviklingen av CoachAI og få tilgang til verdifull støtte og nettverk som kan hjelpe meg å skape en sterk forretningsmodell.
  2. Jeg forventer å sitte igjen med en bedre forståelse og en klar strategi for vekst. Forventer også nye kontakter som kan støtte CoachAI’s videre utvikling.
Emine Kruezi fra CoachAi.

Launchpad Accelerator

Er du interessert i å delta på neste års Launchpad Accelerator?